De Maxilift autolaadkranen zijn uitermate geschikt voor montage op lichte bedrijfswagens zoals een chassis-cabine met laadbak of kipper, op aanhangwagens of op een schip.  Alle modellen zijn compact, licht, eenvoudig te bedienen en zeer geavanceerd. Dankzij de vele varianten is de Maxilift autolaadkraan overal inzetbaar waar men maar een last wil laden of lossen. Maxilift autolaadkranen kenmerken zich door hun veelzijdigheid, uitstekende verhouding tussen hefvermogen en eigen gewicht en vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen.

Mocht u nog vragen hebben bel, fax of email ons dan gerust.

Maxilift telescopic stiff boom cranes are the ideal solution for installation on light commercial vehicles, trailers or boats. All models are compact, light, simple to use and very advanced. Maxilift stands for versatility,  excellent strength to weight ratio and advanced safety devices. A Maxilift crane is the solution for loading or unloading your heavy goods.

If you have any questions please don’t hesitate to call, fax or e-mail us.

Klik hier voor de specificaties van onze Maxilift modellen

Nu ook verkrijgbaar: de 90W Lizard en de C12 Loader

De Maxilift 90W Lizard is de eerste compacte autolaadkraan met een hefvermogen van 0,9 ton*meter die standard met lier en afstandbediening geleverd wordt.

De voordelen op een rijtje:
  • De kraan en lier zijn optimaal op elkaar afgestemd.
  • De lier is voorzien van alle noodzakelijke beveiligingen.
  • Tevens is de lier beveiligd tegen het overbelasten van de kraan.
  • Afstandsbediening met 5 meter kabel, voor het bedienen van de lier en, afhankelijk van de uitvoering, ook voor het heffen en zwenken.
  • De Maxilift 90 W is eenvoudig te monteren en heeft weinig ruimte nodig.
  • Deze kraan voldoet aan de hoogste classificatie H2-B3 van de DIN 15018. Deze classificatie is een bewijs van kwaliteit en duurzaamheid.